Feestelijke afsluiting Zandsculpturenfestival Winterswijk

Winterswijk – Op zondag 9 september om 18:00 uur sluit het Zandsculpturenfestival Winterswijk definitief haar poorten. Voor het zover is kunnen bezoekers op 8 en 9 september echter nog genieten van diverse muzikale activiteiten.

Voor iedereen die het Zandsculpturenfestival Winterswijk nog niet bezocht heeft wordt het de laatste kans. Na ruim drie maanden en meer dan 45.000 bezoekers komt er een eind aan het evenement op zondag 9 september a.s.

Ook in het laatste weekend kunnen bezoekers nog genieten van leuke aanvullende activiteiten. Op zaterdag 8 september en zondag 9 september zijn er diverse muzikale activiteiten op het Zandsculpturenfestival. Daarnaast is het de laatste kans om gebruik te maken van de Zandsculpturenfestival Hop On & Hop Off bus, die om half één en half vier een Grand Tour maakt langs de mooiste plekjes in de omgeving van Winterswijk.

Gedurende het festival is een bezichtiging van Molen Bataaf bij de toegangsprijs van het Zandsculpturenfestival inbegrepen. Molenaars Henk van der Graaf, Wim Lobeek en José Mees (Molenaar in opleiding) zorgen bij geschikt weer dat de molen op 8 en 9 september kan draaien en voorzien u van tekst en uitleg over de werking van de molen.

Het Zandsculpturenfestival Winterswijk is nog geopend tot en met zondag 9 september a.s. Het festival is zeven dagen per week geopend van 10:00 tot 18:00 uur (kassa sluit om 17:00 uur). De entree bedraagt € 8,50 voor volwassenen, € 5,- voor kinderen (t/m 14 jaar) en een gezinskaart kost € 25,- (2 volwassenen met max. 3 kinderen). Meer informatie over het festival en de aanvullende activiteiten vindt u op www.zandsculpturen-winterswijk.com


« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free